36,75

 

Bent u op zoek naar een leuk én lekker kado?

Wat dacht u van 30 heerlijke chocolade pralines met uw eigen foto erop, gemaakt van traditionele Belgische chocolade van meester-chocolatier Johan Pouliart - Sjolaa?

Op elke praline staat de door u gekozen (eetbare) afbeelding. Met dit heerlijke cadeau zult u uw liefje, vriend(in), collega of wie dan ook absoluut verrassen!

 

Info betreffende de bestelling:

Productie en verzendingstermijn: 5 tot 10 werkdagen (in 90% van de bestellingen halen we de 5 à 6 werkdagen)

Fotovereisten: foto/logo in .jpg of .png mailen naar info@sjolaa.be  (minimum 100kb) In de mail naam van de besteller noteren.

Rechthoekige praline: 35 x 28mm, 14 gram

De pralines zijn gevuld met een crispy pralinévulling en zijn 4 maanden houdbaar

 

Meer informatie over de (h)eerlijke Chocolade:
De chocolade van Great Belgian Chocolate is gemaakt van ambachtelijke, Belgische Callebaut chocolade. Deze staat bekend om zijn intense smaak en zeer goede kwaliteit.

Deze chocolade wordt gemaakt van bonen afkomstig van boeren die meewerken aan het Growing Great Chocolate Programma van Callebaut. Dit programma zorgt voor betere werk- en leefomstandigheden voor de deelnemende cacaoboeren uit derdewereldlanden. Zo kunt u met een gerust hart genieten van de heerlijkste chocolade!

 

Let op:

Om een optimale kwaliteit te waarborgen verzenden wij boven de 20 graden geen chocolade. De chocolade kunt u uiteraard al wel bestellen, deze wordt dan z.s.m. verzonden als de temperatuur weer laag genoeg is.

Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Over - sluiten